خبر روز

خبر روز | رضا عطاران ایراد نگیرید، ما می‌‌خواهیم بخندیم

عادل تبریزی بعد از دو کمدی «گیج‌گاه» و «مفت‌بر»، در اولین سریالش برای شبکه نمایش خانگی، باز هم سراغ کمدی رفته و از رضا عطاران دعوت به همکاری کرده است. حضور عطاران با همان شمایل همیشگی که از او سراغ داریم، باعث شده خیلی‌ها از این اثر استقبال کنند.

آیا شرایط روحی مردم بعد از جنگ در استقبال آن‌ها از کمدی اجل معلق تاثیر گذار بوده ؟

در یکی دو هفته اخیر، نقدهای مختلفی درباره «اجل معلق» منتشر شده است. برخی منتقدان و اهالی رسانه نوشته‌اند «اجل معلق» داستانی قدیمی و تکراری دارد، موقعیت‌هایش باورپذیر نیست، شوخی‌هایش سطحی است و از بعضی قسمت‌های آن می‌توان گاف‌هایی درآورد، اما نکته قابل‌توجه اینجاست که بخش مهمی از مخاطبان به جای همراهی با این نقدها، به مخالفان پروپاقرص منتقدان بدل شده و در بخش کامنت‌های این پست‌های انتقادی، از سریال تعریف کرده‌اند.

«اجل معلق» سریال بدی نیست و حتی تماشای آن سرگرم‌کننده است اما نمی‌توان ضعف‌هایش را ندید و آن را اثری درخشان به حساب آورد. شاید اگر این سریال در شرایط عادی منتشر می‌شد، تا این حد مورد توجه قرار نمی‌گرفت و بخشی از مخاطبان هم ایرادهایی به آن وارد می‌دانستند. حالا اما وضعیت فرق می‌کند. این سریال در شرایطی منتشر شد که مخاطبان به خاطر ترس و نگرانی و اندوه زیاد در جنگ تحمیلی، به تماشای یک اثر کمدی نیاز داشتند. دلشان می‌خواست یک ساعت هم که شده بدون در نظر گرفتن اخبار و توجه به اطرافشان، رها شوند و بخندند و «اجل معلق» هم بهترین گزینه بود.

«اجل معلق» کمدی نوآورانه‌ای نیست اما با این‌حال مخاطبان با آن ازتباط برقرار کردند.

برخی از مخاطبان در کامنت‌هایشان نوشته‌اند با تماشای این سریال چهره مرگ برایشان تغییر کرده و توانسته‌اند به آن بخندند؛ چیزی که در این شرایط به آن نیاز داشته‌اند. بعضی‌ها از منتقدان معترض به این سریال خواسته‌اند از اثری که باعث شده لبخند روی لبشان بیاید ایراد نگیرند و عده‌ای هم نوشته‌اند «اجل معلق» تنها دستاویزی بوده که آنها را از حال بد این روزها بیرون آورده است.

شاید این از شانس عادل تبریزی است که سریالش همزمان با جنگ تحمیلی منتشر شده و بیشتر از آنچه باید مورد تشویق قرار گرفته است.

«اجل معلق» به کارگردانی عادل تبریزی تهیه ‌کنندگی سید ابراهیم عامریان جمعه‌ها در پلتفرم فیلم‌نت منتشر می‌شود

منبع: فیلم نیوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *