خبر روز | ۱۰ انیمه سریالی که بیش از حد مورد نفرت قرار گرفتهاند

بسیاری از این انیمهها، به شکلی ناعادلانه به عنوان آثار ضعیف یا کلیشهای شناخته میشوند، درحالی که هرکدام از آنها به سبک خاص خود داستان جذابی را روایت میکنند. به همین دلیل، انیمههای متعددی وجود دارند که برخلاف تصویر منفی آنها، لیاقت این را دارند تا شانس دوبارهای به آنها داده شود.

۱۰. Beastars
انیمه Beastars در ابتدا به خاطر طراحی شخصیتها و استفاده از CGI با واکنشهای منفی روبهرو شد. همچنین روابط پیچیده و عجیب کاراکترها در داستان نیز باعث شد تا بینندگان حتی حاضر نباشند فرصت تماشا به آن بدهند. با این حال، Beastars از این ظاهر متفاوت استفاده میکند تا داستان جذابی از نژادپرستی، تبعیض و قدرت را ارائه دهد.

۹. Fire Force
انیمه Fire Force به دلیل استفاده بیش از حد از المانهای فن سرویس، به ویژه در قالب شوخیهای تکراری با شخصیت تاماگی کوتاتسو، با انتقادات مختلفی روبهرو شد. این المانها نه تنها ارتباطی با داستان نیز ندارند، بلکه به باور بینندگان تصویر شخصیتهای زن سریال را ضعیف میکنند. با این حال، واقعیت این است که این جنبه از انیمه به قدری که برخی تصور میکنند پرتکرار و آزاردهنده نیست.

۸. Black Clover
انیمه Black Clover بیشتر به خاطر فریادهای مکرر شخصیت اصلی یعنی آستا، در ابتدا با انتقادات فراوانی مواجه شد، همچنین به نظر میرسید که این اثر تنها یک اثر معمولی شونن خواهد بود. با این حال، در ادامه سریال این ویژگی آزاردهنده آستا کاهش مییابد و کاراکتر پرانرژی او به تدریج برای مخاطب قابل درک و دوستداشتنی میشود.

۷. Fairy Tail
انیمه Fairy Tail در ابتدا یکی از آثار محبوب ژانر شونن بود، اما در طول زمان و به ویژه در آرکهای پایانی به دلایلی مانند المانهای فن سرویس، شخصیتهای منفی ضعیف و تمرکز بیش از حد بر روی قدرت دوستی، با افت امتیاز شدیدی مواجه شد. با وجود نقاط ضعف، Fairy Tail لحظات حماسی و دراماتیک زیادی دارد که میتواند هیجان را به بیننده منتقل کند.

۶. The Future Diary
The Future Diary که با عنوان Mirai Nikki نیز شناخته میشود، در بیشتر موارد در لیست انیمههای اووریتد قرار میگیرد که به خاطر پایانبندی و شخصیت اصلیاش به نام یوکیترو آمانو مورد انتقاد قرار میگیرد، شخصیتی که بسیاری او را ضعیف و وابسته به دیگران میدانند. با این حال، The Future Diary یک اثر تیره و متفاوت است که طرفداران بازیهای بتل رویال از آن لذت خواهند برد.

۵. Kabaneri of the Iron Fortress
انیمه Kabaneri of the Iron Fortress از سوی بسیاری از دنبالکنندگان مدیوم تنها به عنوان یک کپی آشکار از Attack On Titan شناخته میشود، با این تفاوت که به جای دیوارها از ایستگاههای قطار و به جای تایتانها از زامبیهایی به نام کابانه استفاده میشود. با این حال، Kabaneri of the Iron Fortress از منبع الهامش استفاده میکند تا داستانی نفسگیر را روایت کند.

۴. Shikimori’s Not Just a Cutie
Shikimori’s Not Just a Cutie پیش از انتشار به عنوان یکی از مورد انتظارترین آثار سال به شمار میرفت که بسیاری از دنبالکنندگان مدیوم آن را جانشین My Dress-Up Darling میدانستند. با این حال، به خاطر شخصیت پردازیهای ضعیف، در برآورده کردن انتظارات طرفداران موفق نبود، اما این انیمه به اندازهای که منتقدان میگفتند ضعیف نبود.

۳. Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation
انیمه Mushoku Tensei یکی از بحث برانگیزترین آثار ایسکای به شمار میرود. بسیاری از دنبالکنندگان مدیوم، آن را بهترین انیمه ایسکای مدرن میدانند، اما کاراکتر اصلی آن به نام رودیوس به خاطر برخی رفتارهایش، باعث اختلاف نظر شده است. با این حال، او شخصیتی چند بعدی و آسیب دیده است که با قهرمانان کلیشهای این ژانر تفاوتهای زیادی دارد.

۲. Sword Art Online
انیمه Sword Art Online را میتوان یکی از جنجالیترین آثار چند سال اخیر دانست. بااینکه SAO طرفداران زیادی دارد و در برخی موارد مورد تحسین نیز قرار گرفته، بسیاری آن را بزرگشده و حتی یکی از بدترین آثار دنیای انیمه میدانند.

۱. Boruto: Naruto Next Generations
Boruto: Naruto Next Generations یکی از پرحاشیهترین دنبالههای دنیای انیمه است. بسیاری از بینندگان از اعتقاد دارند که این انیمه با مشکلاتی مانند ریتم کند روایت داستان، کیفیت متغیر انیمیشنها، تعداد زیاد اپیزودهای فیلر، نبود شخصیتهای محبوب و کاهش خشونت در مقایسه با Naruto دست و پنجه نرم میکند. اما با گذشت زمان، Boruto موفق شد هویت خودش را شکل دهد.
منبع: ScreenRant