آشپزیآموزش آشپزی

لذت آشپزی | طرز تهیه و مواد لازم شیرینی ناپلئونی متفاوت

شیرینی ناپلئونی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و معروف ایرانی است. که به دلیل طعم لذیذ و بافت ترد و کرمی‌اش مورد پسند بسیاری از افراد قرار دارد. این شیرینی از لایه‌های مختلف خمیر و کرم تهیه می‌شود و معمولاً در مهمانی‌ها و مراسم‌های خاص سرو می‌شود.

ما در مجله گلی شی طرز تهیه و مواد لازم شیرینی ناپلئونی متفاوت را برای شما آوردیم.

شیرینی ناپلئونی خوشمزه

مواد لازم:

۱ بست خمیر یوفکا
برای کرم:
۲ لیوان شیر
۱/۲ لیوان شکر
۲ قاشق غذاخوری آرد
۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک عدد تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری وانیل
۲ قاشق غذاخوری کره

شیرینی ناپلئونی

طرز تهیه و مواد لازم شیرینی ناپلئونی:

در یک قابلمه شیر را با شکر روی حرارت متوسط قرار دهید.
آرد و نشاسته ذرت را در یک کاسه با مقداری از شیر سرد مخلوط کنید تا گلوله نشود.
وقتی شیر کمی گرم شد، مخلوط آرد و نشاسته را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید.
تخم‌مرغ را با وانیل و کمی شکر در یک کاسه هم بزنید.
هنگامی که مخلوط شیر جوشید، مخلوط تخم‌مرغ را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا کرم غلیظ شود.
بعد از اینکه کرم به غلظت مناسب رسید، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید تا کرم نرم و یکدست شود. سپس بگذارید کرم خنک شود.

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
خمیر یوفکا را روی سطح صاف قرار دهید. در صورت استفاده از ورق‌های یوفکای آماد، به تعداد لایه‌هایی که می‌خواهید شیرینی‌ها را بسازید، از خمیر استفاده کنید.
هر لایه خمیر را با کره ذوب شد یا روغن مایع آغشت کنید و لایه بعدی را روی آن قرار دهید.
این کار را تا ۳-۴ لایه ادامه دهید.
سپس خمیرها را به قطعات مربعی یا مستطیلی برش دهید.
شیرینی‌ها را در سینی فر چید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی و برشت شوند، در فر بپزید.

پس از پخت و خنک شدن خمیر، هر تکه از خمیر را با مقداری کرم کاستارد پر کنید.
اگر دوست دارید، برای تزیین می‌توانید پودر قند یا شکلات رنده شده روی شیرینی‌ها بپاشید.

  • شیرینی ناپلئونی را در ظرف سرو قرار دهید و در صورت تمایل، برای زیبایی بیشتر می‌توانید مقداری پودر قند یا شکلات ذوب شده روی آن بریزید.

شیرینی ناپلئونی با خمیر یوفکا آماد است و می‌توانید از طعم خوشمزه آن لذت ببرید!

منبع: بانو زی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *