آشپزیآموزش آشپزی

لذت آشپزی | طرز تهیه و مواد لازم چیز کیک با ژله انگور

چیز کیک با ژله انگور یک دسر خوشمزه و لذیذ است که ترکیبی از طعم خامه‌ای و دلپذیر چیزکیک. با طعم تازه و شیرین ژله انگور دارد. این دسر مناسب مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست و به راحتی می‌توان آن را تهیه کرد.

ما در مجله گلی شی طرز تهیه و مواد لازم چیز کیک با ژله انگور را برای شما آوردیم.

 چیز کیک با ژله انگور خانگی

موادلازم:

بیسکویت پتی بور یا بیسکویت شکلاتی: 200 گرم
کره ذوب شد: 100 گرم
شکر (اختیاری): 1 تا 2 قاشق غذاخوری
برای لایه پنیر:
پنیر خامه‌ای: 300 گرم
خامه: 200 میلی‌لیتر
شکر: 100 گرم
ژلاتین: 10 گرم (حل شد در 3 قاشق غذاخوری آب سرد)
عصاره وانیل: 1 قاشق چای‌خوری
برای لایه ژله انگور:
ژله انگور: 1 بست
آب جوش: 1 پیمانه
آب سرد: 1/2 پیمانه

چیز کیک با ژله انگور خوشمزه

طرز تهیه چیز کیک با ژله انگور:

بیسکویت‌ها را درون یک کیسه زیپ‌دار قرار داد و با کمک یک rolling pin یا هر وسیله‌ای که دارید، به طور کامل خرد کنید تا به پودر تبدیل شوند.
کره ذوب شد را به بیسکویت‌های خرد شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ترکیب به صورت یکدست شود.
قالب کمربندی را با کاغذ روغنی بپوشانید و ترکیب بیسکویت و کره را درون آن بریزید. با پشت یک قاشق، سطح آن را فشرد کنید تا پایه فشرد و یکدست شود.
قالب را برای 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا پایه سفت شود.

پنیر خامه‌ای را در یک کاسه بزرگ ریخت و با استفاده از همزن برقی یا دستی خوب هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
خامه، شکر و عصاره وانیل را به پنیر اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
ژلاتین حل شده را به ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
این مخلوط را روی پایه بیسکویت در قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید.
قالب را به مدت 4 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا لایه پنیر سفت شود.

بست ژله انگور را در یک کاسه بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ژله به طور کامل حل شود.
سپس آب سرد را اضافه کرده و هم بزنید.
صبر کنید تا ژله کمی خنک شود (اما هنوز به حالت مایع باشد).
پس از اینکه لایه پنیر در یخچال سفت شد، ژله را روی آن بریزید و دوباره قالب را به یخچال منتقل کنید.
اجازه دهید ژله کاملاً بست شود (حدود 2 ساعت).

بعد از اینکه لایه‌ها کاملاً سفت شدند، چیز کیک را از یخچال بیرون بیاورید و از قالب جدا کنید.
می‌توانید چیز کیک را به صورت برش‌های مثلثی یا مربعی برش زد و سرو کنید.
این دسر خوشمزه و زیبا، با ترکیب طعم پنیر خامه‌ای و ژله انگور، تجربه‌ای دلچسب را برای مهمانان به ارمغان می‌آورد.

منبع : بانو زی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *