طرز تهیه بودینو ایتالیایی

طرز تهیه بودینو ایتالیایی

بودینو یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ایتالیا می باشد و بافت این دسر تقریبا مثل کارامل است و طعمش موشمزه از موکا می باشد. با ما همراه باشید تا شما رو با طرز تهیه این دسر خوشمزه و مجلسی آشنا کنیم.

 

مواد مصرفی مورد نیاز:
  • شیر یک و یک‌چهارم پیمانه (۳۰۰ میل)
  • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
  • شکلات تلخ ۵۰ گرم
  • شکلات شیری ۵۰ گرم
  • شکر ۸۵ گرم
  • زرده‌تخم‌مرغ ۲ عدد
  • پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
  • آب سرد یک چهارم فنجان
  • آب جوش یک چهارم فنجان
  • پودر قهوه ‌فوری دوقاشق غذاخوری

طرز تهیه بودینو ایتالیایی

مراحل طرز تهیه بودینو ایتالیایی

برای درست کردن بودینو ایتالیایی در خانه ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و وقتی اسفنجی شد رو بخار کتری بزارید تا کامل شفاف بشه (بن‌ماری)

زرده‌ تخم‌مرغ و شکر با همزن برقی بزنید.

 

شیر،خامه و شکلات‌ها رو تو شیرجوش رو حرارت ملایم بزارید تا حل بشه. مراقب باشید نجوشه‌ها وقتی یکدست شد، مخلوط زرده‌تخم‌مرغ و شکر اضافه و تندتند هم بزنید تا کامل مخلوط بشه.

وقتی مواد یه کوچولو غلیظ شد، ژلاتین شفاف‌شده رو اضافه و از رو حرارت بردارید.پودر قهوه فوری با آب‌جوش مخلوط و به مواد اضافه و خوب هم بزنید.

مواد که از حرارت افتاد تو قالبتون بریزید و به مدت 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا آماده سرو شود.

 

امیدواریم از خوردن این دسر خوشمزه ایتالیایی بنام بودینو لذت ببرید

می توانید برای یادگیری بیشتر مقاله “
آموزش گام به گام طرز تهیه کیک هویج خوشمزه” رو هم مشاهده کنید. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *