دستورالعمل کامل آماده‌سازی مرغ گریل شده: طعمی بی‌نظیر

طرز تهیه مرغ گریل شده

مرغ گریل شده یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که با استفاده از مرغ، سس، ادویه و گریل تهیه می‌شود. برای تهیه مرغ گریل شده، می‌توانید از دستورهای مختلفی استفاده کنید که در اینترنت موجود هستند. “ گلی شی برای شما چند نمونه از این دستورها را قرار داده که می‌توانید از آنها الهام بگیرید.

مرغ گریل شده یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که با رعایت تکنیک‌های خاص می‌توانید آن را به بهترین شکل درست کنید. در اینجا به شما یک راهنمای کامل برای طرز تهیه مرغ گریل شده با توضیحات جامع و خوشمزه ارائه می‌دهیم. آموزش مرغ گریل شده ای با امضای گلی شی که هر طعمی را به ارمغان می‌آورد!

طرز تهیه مرغ گریل شده
مواد لازم برای تهیه مرغ گریل شده در تابه
  • سینه مرغ 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل دلمه‌ای 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • لیمو ترش تازه 1 عدد
  • سبزیجات معطر (گشنیز، ریحان، نعنا، ترخون) 1 قاشق غذا خوری
  • سس فرانسوی 1 قاشق غذا خوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم
  • پودر آویشن و پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه مرغ گریل شده در تابه خوشمزه و آبدار با سس مخصوص
مرحله اول: آماده سازی سینه مرغ

برای تهیه مرغ گریل شده در تابه ابتدا سینه مرغ را بشویید. سپس آبکشی نمایید و اجازه دهید آب اضافه آن خارج شده و خشک گردد. سپس سینه مرغ را به صورت نازک و لایه ای برش دهید. می توانید با استیک کوب سینه مرغ را بکوبید تا به صورت لایه نازک درآید.

مرحله دوم: آغشته کردن مرغ به ادویه و آب لیمو

سپس نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر آویشن و پاپریکا را در یک ظرف بریزید. آب لیمو ترش را بگیرید و به ادویه اضافه نمایید. اکنون برش های مرغ را به آن اضافه نمایید. به طوری که تمام قسمت های مرغ به لیمو و ادویه آغشته شود.

مرحله سوم: مزه دار کردن سینه مرغ

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. مجددا پیاز را بشویید و خرد نمایید. سیر را نیز بشویید و پوست بگیرید. مجددا سیر را بشویید و رنده کنید. سیر رنده شده، پیاز خرد شده را به ظرف حاوی مرغ و ادویه اضافه نمایید. فلفل دلمه ای را نیز بشویید و خرد کنید و به ظرف بیافزایید. سبزیجات خرد شده و سس فرانسوی را نیز به ظرف اضافه نمایید. اکنون مرغ ها را به تمام مواد موجود در ظرف آغشته نمایید. سپس روی ظرف را سلفون بکشید و برای مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله چهارم: گریل کردن مرغ در تابه

پس از گذشت زمان استراحت و مزه دار شدن سینه مرغ، در تابه مقداری روغن زیتون بریزید. تابه را روی شعله قرار دهید. تکه های مرغ را از مواد جدا کنید و در تابه بگذارید. شعله را ملایم کنید. اجازه دهید سینه مرغ با حرارت پایین کاملا مغز پخت شود. پس از طلایی شدن یک طرف مرغ آن طرف مرغ ها را نیز سرخ کنید. به این ترتیب مرغ گریل شده در تابه آماده است می توانید آن را با سس قارچ یا هر نوع سس دلخواه خود سرو نمایید. نوش جان.

طرز تهیه مرغ گریل شده
نکات کلیدی در تهیه مرغ گریل شده در تابه و در فر رژیمی
  1. افزودن یک قاشق زعفران دم کرده به مزه دار شدن بهتر مرغ گریل شده در تابه کمک می کند.

  2. پیش از گریل کردن، با کمک یک قلم موی آشپزی تکه های مرغ را به روغن زیتون آغشته نمایید.

  3. گریل کردن مرغ در تابه بایستی با حرارت بسیار ملایم صورت گیرد.

  4. حتما سینه مرغ را به صورت باریک درآورید تا قسمت داخلی آن خام نباشد.

در این مقاله طرز تهیه مرغ گریل شده با راهکارها و تکنیک‌های حرفه‌ای. توسط “ گلی شی” در اختیار شما قرار داده شده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *