طرز پخت سیرابیج، غذای خوشمزه گیلانی

طرز پخت سیرابیج، غذای خوشمزه گیلانی

طرز تهیه سیرابیج گیلانی:
  

سیرابیج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ گیلانی است که در کمترین فرصت میشه آماده کرد. که با مواد محدودی درست می‌شود، از سیرابیج می‌توانید به عنوان یک پیش غذای خوش طعم برای مهمانی‌ها استفاده کنید این غذای ساده و پرطرفدار شمالی خیلی راحت و سریع درست می‌شود.

طرز پخت سیرابیج، غذای خوشمزه گیلانی

طرز تهیه سیرابیج با مرغ

  • زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۳۰ دقیقه
  • کل زمان تهیه: ۶۰ دقیقه
  • کالری: ۳۲۲
  • تعداد سرو: ۳ نفر

مواد لازم برای سیرواویج

  • سه عدد سینه مرغ
  • سه دسته برگ سیر تازه
  • سه عدد تخم مرغ
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن مایع به میزان لازم

شستن و خرد کردن برگ سیرها

 


اول برگ سیرهای تازه را تمیز پاک کنید بعد آن‌ها را بشورید و داخل سبد قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود سپس برگ سیرها را با یک چاقوی تیز کاملاً ریز و خرد کنید سعی کنید حتماً از برگ سیر تازه استفاده کنید، چون طعمی فوق العاده به غذا می‌دهد.

تفت دادن برگ سیرها

بعد داخل یک تابه مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، بعد برگ سیرها را داخل تابه بریزید با روغن داغ خوب تفت دهید تا عطر آن‌ها در مواد پخش شود و رنگ آن‌ها کمی تغییر کند، رنگ سیرها باید کمی تیره‌ شود.

اضافه کردن ادویه‌ها

در هنگام تفت دادن برگ سیرها آن‌ها را مدام هم بزنید تا نسوزند و همه آن‌ها به یک اندازه سرخ شوند بعد از این که برگ سیرها کاملاً سرخ شدند و بوی خامی آن ها گرفته شد مقداری نمک و کمی زردچوبه و فلفل سیاه به برگ سیرها اضافه کنید.

اضافه کردن تخم مرغ‌ها

وقتی که رنگ زردچوبه باز شد و ادویه‌ها کمی تفت داده شدند تخم مرغ‌ها را ابتدا داخل ظرف دیگری بشکنید بعد همزمان با هم به برگ سیرها اضافه کنید، کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، در تابه را ببندید، فقط به اندازه‌ای که سفیده‌های تخم مرغ بپزند.

پختن تخم مرغ‌ها

وقتی که سفیده‌ها پختند، ولی هنوز زرده‌های تخم مرغ حالت لختگی دارند و خیلی سفت نشده‌اند تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی از حرارت اولیه آن کم شود سپس سیرابیج را داخل یک ظرف مناسب بریزید.

تزئین کردن و سرو سیرابیج

می تونید طبق سلیقه خودتان سیرابیج را با چند برگ نعناع تزئین کنید، در کنار این غذای خوش طعم، ماهی را سرخ کنید و داخل ظرف مناسب قرار دهید، برنج را هم دم کنید با زعفران تزئین کنید و همراه با زیتون پرورده، ترشی، انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی سرو کنید.

امیدوارم از خواندن این مقاله در “گلی شی” به اندازه‌ای که من از نوشتن آن لذت بردم، لذت برده باشید. روزتان را با انتخاب‌های سالم آغاز کنید و به خودتان فرصت دهید تا در هر زمینه‌ای که می‌خواهید بدرخشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *