کشف راز خوشمزگی ناگزیر شیرینی قندی

شیرینی قندی


شیرینی قندی، با نام‌ها و طعم‌هایی که در هر گوشه‌ای از این سیاره شیرینی به زندگی می‌بخشد، بسته به فرهنگ‌های مختلف، انواع گوناگونی دارد. ولی راز اصلی خوشمزگی همه آن‌ها شاید در برخی مولفه‌های مشترک نهفته باشد: تازگی مواد اولیه، دقت در فرایند پخت، و استفاده از ترکیباتی که دل‌چسبی آنها را دوچندان می‌کنند. در این مقاله به بررسی دقیق این عناصر می‌پردازیم تا ببینیم چگونه شیرینی قندی به عنصری کلیدی در محفل‌های شیرین ما تبدیل می‌شود.

شیرینی قندی


شیرینی قندی سنتی، از آن دسته شیرینی‌هایی است که نه تنها برای ذائقه بلکه برای چشم‌ها نیز لذت‌بخش است. مواد اولیه باید به دقت انتخاب شوند: آرد باید سبک و در عین حال محکم باشد تا بتواند شکل دلخواه را حفظ کند؛ شکر، کلیدی‌ترین عنصر، باید از نوع درجه یک باشد تا آن حس خوشمزگی را به بهترین شکل ممکن القا کند؛ و چربی‌ها، که معمولا کره هستند، باید کیفیت بسیار بالایی داشته باشند تا طعمی عالی را تضمین کنند.

فرایند پخت نیز مهم است: دما و زمان پخت باید به گونه‌ای تنظیم شود که شیرینی‌ها به خوبی بپزند بدون اینکه خشک یا سوخته شوند. از سوی دیگر، می‌توان با اضافه کردن اسانس‌های طبیعی، مانند عصاره وانیل، هل، زعفران و …، عطر و طعم شیرینی‌ها را تقویت کرد.

نوآوری در تزئینات نیز نبرد دیگری در جذب دوست‌داران شیرینی است. روکش‌هایی از شکلات، رنگ‌های خوراکی، خلال بادام، پسته و دیگر تزئینات لذت شیرینی‌های قندی را چندبرابر می‌کنند.

شیرینی قندی
مواد لازم

آرد ۳۰۰ گرم

روغن صاف یا کره ۲۰۰ گرم

گلاب ۶۰ گرم

پودر شکر ۸۰ گرم

هل نصف قاشق چایخوری

خلال پسته کمی برای تزئین

زعفران دم کرده کمی برای تزئین

طرز تهیه شیرینی قندی

در دستور تهیه شیرینی قندی، مراحل زیر را انجام دهید:

ابتدا آرد و روغن را با هم ترکیب کنید و آن‌ها را خوب ورز دهید. به این مخلوط، پودر هل اضافه کنید.

پودر شکر را با گلاب مخلوط کرده و این ترکیب را به مواد آردی بیفزایید.

خمیر حاصل را در یخچال قرار دهید تا سخت شود.

زمانی که خمیر سفت شد، آن را از یخچال خارج کرده و دوباره ورز دهید تا نرم شود. سپس، فر را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

از خمیر، توپ‌های کوچک به اندازه یک فندق جدا کرده و آن‌ها را روی سینی فر با فاصله قرار دهید.

برای تزئین، روی هر یک از شیرینی‌ها با زغفران یک نقش ضربدری ایجاد کنید و در وسط هر شیرینی مقداری خلال پسته قرار دهید.

شیرینی‌ها را برای ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا بپزند و آماده شوند.

در نهایت، اگر به شیرینی‌های سنتی علاقه دارید، دستور تهیه شیرینی شوشتری را نیز امتحان کنید.

آشنایی با تهیه شیرینی قندی اصیل هرات

برای تهیه شیرینی قندی اصیل هراتی، ابتدا ۲ عدد تخم مرغ را با ۱ لیوان شکر و ۱ قاشق چایخوری هل مخلوط کرده و با همزن دستی بزنید.

به این مخلوط، نصف لیوان روغن مایع اضافه کرده و سپس کمی وانیل به آن بیفزایید.

۳ لیوان آرد، ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه خشک را به مواد اضافه کنید.

خوب با دست مواد را ورز دهید و در آخر، نصف لیوان شیر را به تدریج اضافه کرده و همچنان ورز دهید.

خمیر را برای حدود ۱۰ دقیقه استراحت دهید.

روی سطحی صاف آرد بپاشید و خمیر را با وردنه نازک پهن کنید. با یک چاقوی تیز، خمیر را به شکل لوزی‌های کوچک برش دهید و آن‌ها را در سینی فری که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، با فاصله مناسب بچینید.

برای رومال شیرینی‌ها، از ترکیب زرده تخم مرغ و شیر استفاده کنید.

فر را روی ۳۸۰ درجه فارنهایت (۱۹۳ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید و شیرینی‌ها را برای حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا آماده شوند.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

آشنایی با تهیه شیرینی قندی اصیل بجستان

شیرینی بجستانی، که از دسته شیرینی‌های قندی به شمار می‌رود، با مخلوط کردن آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، آب، خمیرمایه و هل تهیه می‌شود. این شیرینی فاقد بافت پفکی و اسفنجی بوده و معمولاً با پودر قند تزئین می‌شود. شیرینی بجستانی می‌تواند به عنوان یک میان‌وعده خوش‌طعم و مقوی همراه با چای مورد استفاده قرار گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *